Dierbenodigdheden (+)  
  Speelgoed (-)  
  Zoeken  
  Overig  
   Poppenwagen  
   Over ons  
   Klantenservice  
   Algemene voorwaarden  
   Privacy  
   Verzendkosten  
   Veel gestelde vragen  
   Leveringsvoorwaarden  
   Sitemap  
   Links  
  Best Verkocht  
Winkelwagen
 Aantal 0
 Totaal(€) 0.00

Bestelling Printervriendelijke pagina 

 

1.      Hoe kan ik bestellen?
Via onze website www.liesjeshoutenspeelgoed.nl of per mail verkoop@liesjeshoutenspeelgoed.nl

2.      Krijg ik een bevestiging van mijn bestelling?
Wanneer u bestelt per internet, kunt u bij het invullen van uw klantgegevens aangeven dat u een bevestigingsmail wilt ontvangen. Deze wordt door ons systeem automatisch naar het door u opgegeven emailadres verstuurd. Vergeet dus niet uw emailadres goed in te vullen! Gaat er tijdens het aanmaken van uw order onverhoopt iets mis laat het ons dan weten dan krijgt u per mail of post een overzicht van uw bestelling. Wanneer u per telefoon bestelt, kunnen wij u op verzoek een orderbevestiging per fax of post doen toekomen.

3.      Ik heb geen bevestigings-email gekregen, hebben jullie dan wel mijn bestelling wel ontvangen?
Het versturen van de bevestiging gaat automatisch. Het is mogelijk dat u per ongeluk een typefout in uw mailadres hebt gemaakt. Af en toe komt het voor dat onze bevestigins-emails door een spam filters worden tegengehouden. Wilt u toch graag een bevestiging van uw bestelling, neem dan contact met ons op via info@liesjeshoutenspeelgoed.nl of telefonisch via 0525-843241

4.      Kan ik ook vanuit het buitenland bestellen?
Ja, ook in het buitenland kunt u artikelen van Liesjes (houten) Speelgoed bestellen en ontvangen. Zie de veel gestelde vragen over Bezorgen voor de bezorgkosten naar België. Voor bestellingen naar overige landen zijn de transportkosten op aanvraag beschikbaar

5.      Moet ik voor een minimum bedrag aan artikelen bestellen?
Nee, er is geen minimum aantal artikelen of bedrag nodig om te bestellen. Alle artikelen mogen per stuk worden besteld.

6.      Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?
Als u een gedeelte of de hele bestelling wilt annuleren, neem dan contact met ons op. Als us bestelling al is verzonden  kunt u de zending weigeren aan de deur of retour sturen. Laat ons dit dan wel weten.

7.      Kan ik, als ik al heb besteld, nog iets toevoegen aan de bestelling?
Dit is mogelijk als uw bestelling nog niet in het magazijn is om te worden ingepakt. Dan kunt u nog artikelen toevoegen aan een lopende bestelling. U betaalt dan geen extra verzendkosten voor de aanvulling.

8.  Kan ik meerdere bestellingen samen laten versturen, zonder extra verzendkosten?
Ja, u kunt meerdere bestellingen in een zending laten versturen. Hiervoor betaalt u maar eenmaal verzendkosten. Via internet kunt u in het opmerkingenveld melden om hoeveel bestellingen het gaat. Het is niet mogelijk om de artikelen vervolgens per losse bestelling te verpakken, de samengevoegde bestelling zal dan als één bestelling worden behandeld.
Laatste Update:

© Copyright 2019 - Liesjeshoutenspeelgoed.nl