Dierbenodigdheden (+)  
  Speelgoed (-)  
  Zoeken  
  Overig  
   Poppenwagen  
   Over ons  
   Klantenservice  
   Algemene voorwaarden  
   Privacy  
   Verzendkosten  
   Veel gestelde vragen  
   Leveringsvoorwaarden  
   Sitemap  
   Links  
  Best Verkocht  
Winkelwagen
 Aantal 0
 Totaal() 0.00

Poppenwagen Printervriendelijke pagina 

Poppenwagen - Houten of rieten poppenwagens

Op zoek naar een mooie en degelijke poppenwagen kijk dan eens in onze site. Wij van Liesjes Speelgoed hebben een zeer uitgebreidt assortiment van poppenwagens voor u geselecteerd. Alle wagens voldoen aan de in Nederland gestelde eisen CE-keurmerk. 
Liesjes houten speelgoed heeft voor de poppenwagens onder verdeeld in een aantal categorieen te weten houten poppenwagen, rieten poppenwagen en de poppenwagen quinny van het merk Smoby.

Voor een compleet overzicht van de poppenwagens neem eens een kijkje in onze catalogus :

Klik op het boekje poppenwagenhouten poppenwagen of poppenwagen houten poppenwagen

houten poppenwagen poppenwagen quinny poppenwagen rieten poppenwagen
 

Waar op te letten bij aanschaf van een poppenwagen.

Het is van belang te kijken naar de hoogte van de duwstang van de wagen. Is de poppen wagen wel geschikt voor uw kind.
Het makkelijkst kunt u dit bepalen door de afstand te meten van vloer tot de elleboog van uw kind (als uw kind staat). Deze afstand dient ook ongeveer de duwhoogte te zijn. Indien deze nagenoeg gelijk is kunt u de wagen zeker nog een poosje gebruiken. Van sommige poppenwagens is de duwhoogte verstelbaar waardoor de gebruiksduur nog langer mee gaat.
Let bij aanschaf er ook op dat de wielen voorzien van een rubber loopvlak. Als de wagen is voorzien van een rubber loopvlak voorkomt dit krassen op de vloer, is tevens geluidsdempend. Er zijn wagens voorzien van een breed rubber loopvlak alsmede soorten met een soort rubber veertje. Het loopvalk zorgt er tevens voor dat de wagen makkelijker rijdt en dat de wielen minder hard slijten.
 

Soorten poppenwagens zoals bijvoorbeeld de poppenwagen Nijntje of de poppenwagen Quinny.

We hebben in onze shop diverse soorten wagens met verschillende decors uitgevoerd. Een bekend merk van de standaard wagens metalen frame met een stoffen bekleding is Chic 2000 of de poppen wagen van Smoby genaamd Quinny. Van de houten versie is vooral bekend de Simply wagen, deze wordt compleet geleverd. Is voorzien van een dekensetje waardoor de pop er gelijk in kan. De Nijntje poppenwagentje is een hardlopend wagentje. zeer leuk gedecoreerd. Een wagen welke een autentieke uitstraling heeft is natuurlijk de rieten versie. Kwam zelf in de tijd van uw grootmoeder als voor. Werd dan vaak gevlochten van echt riet. Tegenwoordig zijn sommige soorten gemaakt van een nep riet.

Assortiment van Liesjes Houten Speelgoed

Liesjes Speelgoed heeft een breed assortiment houten speelgoed in het assortiment. We zijn één van de grootste leverancier op het gebied van speelgoed. Vele artikelen kunnen we zeer snel bij u aanleveren gemiddeld met 2-4 werkdagen. Houten speelgoed is zeer leuke speelgoed en heeft een lange levensduur. Vaak van een zeer goede kwaliteit. Doordat dit speelgoed vaak niet meer in de autentieke winkels verkrijgbaar is bent u bij ons op het juiste adres. Kies hier een cadeau uit voor uw kind, kleinkind of een kand van een ander en zij, hij zal er zeer blij mee zijn.Laatste Update:

Gerelateerde onderwerpen:
  • Houten Poppenwagen
  • Rieten Poppenwagen
  • © Copyright 2019 - Liesjeshoutenspeelgoed.nl