Dierbenodigdheden (+)  
  Speelgoed (-)  
  Zoeken  
  Overig  
   Poppenwagen  
   Over ons  
   Klantenservice  
   Algemene voorwaarden  
   Privacy  
   Verzendkosten  
   Veel gestelde vragen  
   Leveringsvoorwaarden  
   Sitemap  
   Links  
  Best Verkocht  
Winkelwagen
 Aantal 0
 Totaal() 0.00

Bedrijven' scholen Printervriendelijke pagina 

Liesjes (Houten) Speelgoed

De webshop boordevol leuk, veilig en degelijk (houten) speelgoed

 

Leuk eerlijk veilig en natuurlijk speelgoed
Geachte heer/mevrouw

Kijk voor meer artikelen op de site www.liesjes.com
Deze site is nog niet geheel klaar echter hier vindt u veel meer artikelen welke voor kinder gerelateerde verblijven geschikt zijn en natuurlijk ook nog scherp geprijst zijn.

Indien u meer artikelen zoekt dan op deze site te vinden zijn kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan zeker verder helpen.

De site groeit elke dag, maar het duurt nog even voordat we alle artikelen op deze site hebben vermeld.

Voor prijzen kunt u het beste even een account bij ons aanvragen, dit kan zonder enige verplichting.

Heeft u een bedrijf, kinderdagverblijf, school, BSO of dergelijke en bent u geintereseerd in onze houten artikelen dan kunnen wij u zeker van dienst zijn.

Bedrijven

Door allerlei regelgeving wordt er steeds meer op aangestuurd dat u binnen u bedrijf de mogelijkheid creëert voor kinderopvang.
Hiervoor heeft u dan ook diverse materialen nodig zoals bijvoorbeeld meubeltjes, speelgoed e.d. om de kinderen te vermaken.
Wij kunnen u helpen met de inrichting van uw accommodatie. Wij kunnen de goederen bij u aanleveren en indien gewenst ook voor u plaatsen en monteren.
Heeft u maatwerk nodig, dit is voor ons ook geen enkel probleem, door relatie's met een breed netwerk aan leveranciers kunnen wij ook hierbij van dienst zijn. Een relatiegeschenk in de vorm van speelgoed bedrukt met uw logo kan natuurlijk ook.

Kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en scholen

U bent bij ons op het juiste adres voor degelijk houten meubeltjes en speelgoed. Wij hebben voor u diverse artikelen in een breed sigment.
Wij kunnen u natuurlijk ook helpen met de inrichting van uw locaal, ruimte. Door onze relatie met zeer veel leveranciers kunnen wij u zeker van dienst zijn.
Bent u al een lange tijd op zoek naar een product? Mail ons dan de een omschrijving of een foto en wij gaan voor u op zoek.
Bent u een startende ondernemer, wij hebben ook artikelen voor een kleiner budget.
We kunnen u ook helpen met het starten van aan speel-o-theek of bijvoorbeeld een speelgoedkast welke wij bij u in cosignatie kunnen plaatsen.

 

Alle prijzen op onze webshop zijn incl. BTW.
U ontvangt van ons een factuur.
Naast de zeer scherpe prijzen en uitstekende service kunnen kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, scholen  en andere bedrijven en instellingen bij een bestelling vanaf Euro 250,- (incl. BTW) ook nog eens een  interessante korting ontvangen. 
Vraag een offerte aan!   email: info@liesjeshoutenspeelgoed.nl

met vriendelijke groet
Liesjes Houten Speelgoed

 


Laatste Update:

© Copyright 2019 - Liesjeshoutenspeelgoed.nl